Buscar

Me, Mr. Hubby, Friends & Twin Daughter - Alamanda, Putrajaya

Assalamualaikum semua ....

dah lama me tak hapdet belog, netbook pun macam dah berabuk jer tak kena usik... Yelah asyik curi pakai Laptop Mr. Hubby jer :).

malam ni me nak update pasal makan2 dan jalan2 cari pasal, hari apa yang me makan ni pun me tak ingat dah. Walau macamanapun me dan Mr. Hubby nak ucapkan terima kasih banyak2 pda kak Ita kerna sudi belanja ( kak Ita yg bertudung tu - Insyaallah me akan mengikut jejakmu yer kak :))



Si kembar dengan kawan2 nya, berkenalan dekat tempat makan, borak2 terus jadi kawan sampai boleh bergambar bersama dan senyum2. 
Hai .......cepat betul budak2 ni dah jadi kawan kan? tak macam orang dewasa byk yg berpura2 je nak jadi kawan ... :)


Lepas makan sesi fotografi pun bermula, ni gambar me dan Mr Hubby di alamanda, betul2 depan parkson dan taman permainan kanak2 :)


Yang kat bawah ni pulak gambar hari ni, me datang putrajaya untuk temankan Mr. Hubby kerja dan bawa si kembar ... ini lah gelagat mereka kalau kamera kat depan mata ... :)


Kalau tak caya, tgk gambar ni pulak..., memang suka bergaya mereka ni, dan dalm gambar ni, me baru perasan yang si Along ni dah makin gemok pipinya :)


Gambar ni kalau tengok sekali imbas macam Along kena buli ngan Angah jer kan?
-dipaksa bergambar-


sebelum nak ambil gambar tu dah cantik rasa posingnya, tapi bila snap ntah haper yg keluar, si Angah nak buat gambar candid pulak :)

~takpelah still nampak comel gambar ni~


  Mr. Hubby 

 

inilah wajah camerawomen rasmi me sambil merangkap PA yang tak berbayar.
 hehehehehe :)

dahlah ... penat lah nak taip

nak gi basuh baju ni maklumlah nak hujung minggu dah :)

Babaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

2 muncung Cik Wok:

miss kara

wah..bestnye

Dzulkifley Mohd. Said

Sayangnya Hubby akak, bwk akak jalan2 time dia kerje yea.. Aku dah lebih 2 thn kawen pn tak pernah bwk wife pergi ofis aku tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Dengar, Pastikan Speaker Jangan Bukak Kuat Sangat ... Enjoy