Buscar

Satu Hari Di Majlis BBQ dan Sambutan Hari Lahir Along & Angah



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ... dah lama tak update belog, maklumlah sebok ... layan anak, layan anak2 bulus dan layan Mr. Hubby.. Cewahhhhhhh

Pada 3 Disember 2011 lepas, me dan Mr. Hubby ada buat majlis BBQ sempena kempen 'jangan seksa kami' ini adalah anjuran Mr. Hubby :)

di bawah ni gambar si kembar yg dah tak sabar nak mam kek ni



ni salah satu hadiah yg mereka berdua dapat, hadiah ni dari auntie Sheryl Hoh, Thx :)

(Along dan Angah dapat byk juga angpow tapi tak leh lah me nak publish, nanti kena rampok pulek ...)


inilah rupa kek Barbie doll nyer, bukan jer anak2 yg terjuling mata, yg Ibu2 dan Bapak2 pun sama tak sabar nak makan. Hahahahaha


ini rupa dari dekat ... memang tak sabar me nak tolong potongkan.. Hehehe



yang bawah ni pulak gambar2 yg sempat disnap waktu BBQ, kelihatan adik ni cuba melarikan pinggan nyer dari diserbu oleh anak2 bulus me. Ngeeeehaaaaahahaha


mereka makan ayam tanpa mempedulikan ribut dan taufan, makan, makan dan makan...

Unn, Napie dan Kak Elly

( kesian kucing2 me meminta simpati... Hehehe )


setelah selesai majlis BBQ dan besday party,  Along dan Angah ajak me dan Mr. Hubby gi makan roti canai, beria2 benor angah ajak makan, tapi bila roti canai sampai, dia yg tidor... Alahai anak Ibu ni :)




p/s : Anak2 adalah aset dan harta yang paling berharga dalam hidup, siramilah mereka dengan kasih sayang yg secukupnya, didik mereka dengan lembut tetapi mestilah tegas.

kepada ibu bapa di luar sana, selamat menghargai anak2 anda yer :)

okey, time to sleep :)

Chow, Chin, Chow

1 muncung Cik Wok:

Dzulkifley Mohd. Said

Alamak, dah berminggu2 bini aku belikan hadiah tapi belum bagi anak2 korang lagi, Kak.. Tunggu la dlm next week ye, hari nie aku penat lagi, baru sampai dr London pagi tadi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kalau Nak Dengar, Pastikan Speaker Jangan Bukak Kuat Sangat ... Enjoy